EGA - Ny partner för kunskapsutbyte inom Svensk vindenergi

Foto: Thomas Reaubourg / Unsplash

Svensk Vindenergi är glada över att hälsa EGA välkommen som ny medlem. EGA, en organisation som erbjuder utbildningar inom samhällsbyggnadssektorn, har noterat en ökning av deltagare från Svensk Vindenergis medlemsföretag på sina kurser. Som en del av samarbetet med Svensk Vindenergi erbjuder nu EGA en rabatt för andra medlemsföretag på sina utbildningar.

Daniel Badman, vd för Svensk Vindenergi, uttrycker sin glädje över detta nya medlemskap och betonar EGA potential att bidra till den höga säkerhetsnivån inom vindkraftsbranschen genom sina utbildningar inom områden som byggarbetsmiljö och byggherreutbildningar.

EGA har som affärsidé att vara det ledande utbildningsvalet inom bygg-, anläggnings-, energi- och fastighetssektorn, och erbjuder skräddarsydda utbildningar ledda av experter med omfattande praktisk erfarenhet.

Ulrika Hedlund, vd för EGA, delar sin motivation för att gå med i Svensk Vindenergi, som uppstod när hon personligen ville fördjupa sina kunskaper om vindkraft inför en folkomröstning om havsbaserad vindkraft i hennes hemkommun, Söderhamn. Genom medlemskapet ser hon möjligheten till ömsesidigt lärande och att erbjuda medlemsföretagen en förmånlig rabatt på EGA kurser runt om i landet.

Svensk Vindenergi har nu rekordhöga 157 medlemmar.