Vestas: Ny chef i Brasilien

Vestas ska ha utsett Rogerio Zampronha som ny general manager i Brasilien.  Rogerio Zampronha  ska ersätta den tillfälliga chefen Miguel Picardo Troyano.Rogerio Zampronha ska avgå från sin roll på Vestas som vd för Schneider Electric Brasilien, ett företag som har han om energihantering och distribution. Rogerio Zampronha  ska ha varit på företaget sedan maj 2010.Enligt Vestas ska Rogerio Zampronha vara en del av en strategisk plan i Brasilien. Däribland ingår öppnandet av en ny produktionsanläggning i Ceara, nordöstra Brasilien, i slutet av året. Den nya anläggningen ska producera turbinhubbar och gondoler.Källa: www.windpowermonthly.com

Vestas ska ha utsett Rogerio Zampronha som ny general manager i Brasilien.  

Rogerio Zampronha  ska ersätta den tillfälliga chefen Miguel Picardo Troyano. Rogerio Zampronha ska avgå från sin roll på Vestas som vd för Schneider Electric Brasilien, ett företag som har han om energihantering och distribution.

Rogerio Zampronha  ska ha varit på företaget sedan maj 2010.Enligt Vestas ska Rogerio Zampronha vara en del av en strategisk plan i Brasilien. Däribland ingår öppnandet av en ny produktionsanläggning i Ceara, nordöstra Brasilien, i slutet av året. Den nya anläggningen ska producera turbinhubbar och gondoler.

Källa: www.windpowermonthly.com