EuroGus expanderar

EuroGUS expanderar sin verksamhet och ska nu börja erbjuda tyngre transporter till OSS-länder. Enligt företaget växer marknaden för begagnade vindkraftverk.

EuroGUS expanderar nu sin verksamhet och ska börja leverera sina tjänster, inkluderar tyngre transporter av vindkraftsturbiner, till länderna i Oberoende staters samvälde – OSS länder.

Enligt företaget själva genomför dem denna expansion för att möta framtidens behov av vindkraft, där efterfrågan av begagnade vindkraftverk ökar.

Till Kazakstan och Vitryssland

EuroGUS har levererat godstransport och fordonsöverföringar till Ryssland och OSS länder sedan 2010. Företaget erbjuder nu också tunga och överdimensionerade transporter.

EuroGUS började erbjuda sin nya tjänst i juni 2014. Ett av företagets första avtal var att transportera två vindkraftverk till Kazakstan. I december 2014 fick de ytterligare ett avtal för att transporteras ett ytterligare system till Vitryssland.

En växande marknad

Marknaden för begagnade vindkraftverk växer i Tyskland, och särskilt i Kazakstan, Uzbekistan och Vitryssland, enligt företaget.

Källa: www.sunwindenergy.com