Gamesa i avtal med Orange

Gamesa har signerat ett avtal med indiska energiföretaget Orange. Avtalet omfattar Gamesas G97 2 megawatts turbiner. Projektet är tänkt att vara i drift till juni 2015.

Gamesa har signerat ett avtal med indiska Orange, ett fristående energiföretag. Avtalet omfattar även ett långtgående servicekontrakt. Projektet omfattar en kapacitet på 50 megawatt.

I drift i juni 2015 Avtalet gäller Gamesas G97 2 megawatts vindkraftsturbiner, som tillsammans omfattar en kapacitet på 50 megawatt. Enligt Gamesa ska projektet kunna vara i drift till juni i år.

Orange utvecklar vindkraftsprojektet Khanapur i Maharashtra i västra Indien.

Flera projekt i Indien Orange ska ha en kapacitet på 60 megawatt i vindkraftsprojekt i Indien, enligt Windpower Intelligence. Bland dessa projekt finns Dalot som omfattar 19 megawatt och Bhesada som omfattar 40 megawatt. Företaget använder sig frekvent av Vestas och Suzlon som leverantörer.

Gamesa nämnde i ett uttalande att projektet är det andra som företaget gör tillsammans med Orange. Föregående avtal gällde 50 megawatt, som även det skulle gå till samma projekt.

Källa: www.windpowermonthly.com