Internationellt megaevent om förnybar energiteknik, The Business Booster, startar i Berlin

Eftersom The Business Booster 2021 kommer att fungera som mötesplatsen för innovatörer och industri för första gången på nästan två år, kunde vi inte vara på väg till en bättre och mer symbolisk plats för återuppbyggnad av företag och ekonomier genom innovation och hållbarhet. Sedan den tyska återföreningen 1990 har decennierna som följde definierats av återuppbyggnad och innovation. Berlin är nu Tysklands nystartade huvudstad och ett av de mest inkluderande och mångsidiga nystartade ekosystemen i världen. Foto: Business Booster

Business Booster är EIT InnoEnergys årliga tvådagars internationella nätverksevenemang som visar upp 150+ hållbara energitekniker under ett tak. Arrangemanget hålls under onsdagen den 3. Och den 4. november 2021 i närheten av Berlins mässområde.

Varje år roterar evenemanget mellan europeiska huvudstäder, som har inkluderat Barcelona, Berlin, Amsterdam, Köpenhamn och Paris. Under 2020 återbildades evenemanget i ett digitalt sammanhang och samlade 1 200 deltagare på TBB.Connect.

Business Booster ger deltagarna en möjlighet att på ett hållbart sätt återuppbygga och boosta sina företag. De kommer att möta mer än 150 innovationer, som alla är nyckeln till Europas hållbara ekonomiska återhämtning. Entreprenörerna bakom dessa toppmoderna innovationer kommer att presentera sin teknik för representanter för energibranschen, finanssamhällen, beslutsfattare och tillsynsmyndigheter.