Mötesplatsen för dig inom Vindenergibranschen, nov, 23 2017
Senaste Nytt

Clinton Marine Survey tilldelas kontrakt av Dong Energy

Foto: Clinton Marine Survey
Foto: Clinton Marine Survey
Foto: Clinton Marine Survey
Foto: Clinton Marine Survey
Publicerad av
Tommy Ekholm - 20 maj 2016

Clinton Marine Survey AB kommer att genomföra en stor geofysisk undersökning åt Dong Energy för ”Hornsea Project Three Windfarm” (som bolaget strävar efter att skapa en mer exakt geofysisk uppfattning av det potentiella projektområdet). Området är cirka 760 kvadratkilometer och är upp till 150 kilometer ut till havs.

Vi tror alltid på att driva tekniken framåt och kommer att genomföra denna undersökning i ökad hastighet med bibehållen kvalitet.

Vi är mycket glada över att vara en del av Hornsea Tre projektet och även ett nära samarbete med det kompetenta teamet på Dong Energy.

Clinton Marine Survey’s vd Martin Wikmar kommentarer:

"Det här är rätt steg i vår långsiktiga affärsplan och det bekräftar även att våra tjänster håller en hög kvalitet, genom att få arbeta tillsammans med kunder, med extremt höga krav som DONG Energy."

Dong Energys Site Investigation Projektledare Roland Gotfredsen kommentarer:

"Vi har tilldelat Clinton kontraktet då de har försett oss med ett intressant erbjudande både när det gäller teknik, pris och kvalitet - och även att de kan tänka ”utanför lådan” om inrättandet av undersökningen. Nu måste vi komma till havs och leverera på alla konton, även när det gäller ett säkert utförande av undersökningen "

Annons